søndag 24. oktober 2010

Sessongen er i gang

Hei!

Nå er sessongen ordentlig i gang, eller ikke helt. Snøen som kom forsvant så fort den kom, men jeg og Magnus Rønning rakk akkurat å kjøre en session på en 10 m downrail på Rotvoll. Det var utrolig fett å kjøre urban igjen etter alt for mange sessions på plastrør i høst.

Her er noen bilder:

Christer:


Magnus:


og med det samme. Jeg har en fin beskjed her om dagen, for 1 måned siden sendte jeg søknad til Frifond for penger til årets produksjon, og for 1 uke siden ringte frifond for å fortelle meg at de innviglet 6000 kr til årets produksjon.

OG

Kasper Eriksen har ordnet en avtale med Meråker alpinsenter angående deres nye park og oss. Han har fått en avtale som sier at vi får 5-7 heiskort * 10 dager, noe som tilsvarer 50-70 heiskort iløpet av sessongen. Ta turen innom Meråker i vinter, parken kommer til å bli en av Trøndelags beste!

Og tilslutt så har jeg begynt å snakke med Vassfjellet angående en avtale tilsvarende den som vi fikk med Meråker. Så vi får se hva vi får til svar der, eneste vi vet er at det er en ny daglig leder og da kan det være håpe for oss jibbere!

Ellers har jeg oppdatert bloggen med ny header osv, så jeg begynner å bli forberedt på en ny sessong. Eneste som gjenstår er noe kamerautstyr som jeg stresser litt med.

Chrismath