onsdag 5. januar 2011

Urban 03.01.11

Hei igjen, vi dro ut på nye urban-eventyr sist Mandag. Vegard Øye ble med på en liten roadtrip sammen med Julian Werkland, Vegard Hokstad, Magnus Rønning og meg. Vi kjørte litt rundt omkring i Trondheim, og tilslutt fant vi ut at vi skulle hitte en lang downrail jeg og Vegard hadde sett på i sommer.

Her er et bilde av railen:



Farta var ganske avgjørende denne gangen også, vi måtte stake rundt en sving, og inn mot railen. Det var ganske stress, men vi har funnet mange andre features det går ant å hitte på samme plassen. Så det blir ikke lenge til neste urban update og mer shots!
Uansett, fikk en del bangers som spares til en større produksjon som kommer i høst. Så dere får nøye dere med bilder så lenge!

Piz Chris

søndag 2. januar 2011

Første urban session 2011

Hei, nytt år og nye urban muligheter! Vi dro til Tiller tidlig i dag, vi spiste frokost på macdonalds. i 12tia. Yeah, junkfood hører med når man ska hitte urbans. Vi hadde tenkt å ta den dub kinken på Tiller, men sleit med fart osv, så vi fant en annen ting vi kunne prøve noe fett på.

Denne:


Vi har aldri hitta en slik feature før, men det var egentlig ganske arti. Fikk satt noe fett på den der, men vi fikk litt mindre muligheter når farten var så dårlig som den var. Etterhvert så prøvde vi oss på den dub kinken, vi kom inn fra sia og opp til railen. Så det var ganske vanskelig å balansere det riktig osv. Jeg fikk et ganske så kraftig bail, og Julian fikk et shot på dub kinken.

Her er noen bilder fra i dag.





Piz Chris

Og med det samme, vi var i Åre i romjula. Sykt fett, sykeste parken jeg har kjørt på lenge! Svart linja er helt sinnsykt smud. Fikk ikke filma så sykt mye, men det blir nok flere turer bortover til Åre iløpet av vinteren.