tirsdag 22. mars 2011

Vassfjellet

Stakk opp til Vassfjellet i dag for å shredde de nye railsa som kom opp forrige uke! Risan kom å henta meg og Magnus før vi satte kursen opp mot Vassfjellet, været i dag har vært helt forferdelig. Det har vært til tider storm, og plutselig ble det bluebird. Den varte i 20 min, så kom det en liten ny storm igjen. Men vi rakk å shoote mens det var oppholdsvær!

De nye railsa bestod av: En downrail, en down-flat-down rail og en flatrail. Alle var dritsmude, men vi rakk bare å shoote på downrailen. Alle fikk sine bangers, og var fornøyd med kvelden.

her er noen bilder!




OG episode.3 av webserien vår begynner å ta form!
Piz Chris

søndag 20. mars 2011

Åre

Halla, dro til Åre i helga sammen med Vegard Hokstad, og episode 3 begynner å ta form.

Når vi kom fram på Lørdag var det en del vind ute og vi fryktet at Svart linja var stengt, og det var den. Kjipt!, men vi shredda rails hele dagen og vi fikk en del shots på det også. Det er jo det som er sjarmen med Åre, hvis det blåser i Svart så er det bare å stikke å shredda rails. Railparken ligger inne i skogen, og der blåser det aldri.

Når vi våkna på Søndag så var det bluebird og +3 ute, og selfølgelig ingen vind. Svart var åpen, og det første hoppet i Svart er sykt stort nå. Utover dagen sleit vi med farta pga det var for mye slush. Vi fikk værtfall filma litt, og her er noen bilder.