onsdag 9. november 2011

Intervju = Check

Heisann!

Endelig er alt av film samlet og klar til å settes sammen slik at jeg kan bli ferdig med Steffen Hamre sin season-edit 10/11!

Steffen kom å hentet meg før i kveld, så dro vi til den spotten jeg hadde tenkt ut for å kunne filme det intervjuet vi har snakket om. Vi fikk rigget opp kamera og lys, og så var det talk on!

Her et bilde av Steffen!


Her et et bilde av meg:


Nå er alt på plass, og nå skal jeg sette sammen det siste før editen kommer ut på nett! Forhåpentligvis om ikke så alt for lenge!

Sees, Chris

mandag 7. november 2011

Forlenget høst

Heisann

Datoen er 7.November, og det er ikke et eneste lite tegn til vinter her i Trondheim. I fjor hadde vi den første urban-shooten 20.Oktober bare så det er sagt. Det er jo egentlig jævlig kjipt at snøen ikke kommer hit nå, men jeg sitter fortsatt å tenker tilbake på Hintertux. Det var faktisk noe av det råeste jeg har vært med på, Vegard Øye droppa nettopp sin versjon av reisen til Hintertux, sjekk den ut her:



Må si jeg er mektig imponert over hva Vegard kan, han kjører dødsrått på ski, han lager fete edits og han syr fete klær. Her er hjemmesiden til Vegard hvis du vil ordre noe klær: http://www.oyewear.com/#home

I mellomtia kan jeg rapportere at Steffen Hamre sin season edit er snart ferdig, mangler bare å filme et intervju med Steffen før jeg kan sette sammen hele editen. Så langt ser det veldig fett ut


Ellers har jeg bare prøvd meg litt fram med å endre ting på bloggen her, kommer mere etterhvert!

Sees, Chris