mandag 12. desember 2011

Fullt kjør hele helga!

Heisann!

I helga skjedde det noe så si hele tia, jeg er værtfall ikke helt i vanlig modus enda!

På Fredag henta jeg Sjur på stasjonen, og henta Casper og dro hjem til meg og spiste en meget bedre middag før vi dro ut for å kjøre ski. Vi kjørte rundt en del før vi kom i gang, men vi fant en gap til downrail.

Bilde av meg:


Etter vi var ferdig der, dro vi til bilbyen og spiste burger, samtidig som vi var vitne til en ekte rånerbeef! Det var fett, så stakk vi videre og fant en fet spot. Det var en rail over en tunnel til en høy wallride ned.

Bilder av meg:




Deretter var klokka 05 00, og jeg skulle på jobb til kl 10 00. Sov i 3 timer, før jeg dro på jobb i 8 timer. Deretter kom jeg hjem, rakk akkurat å skifte før vi satte kursen ut igjen. Bila mi døde midt på motorveien, og vi ble stående der i over 1 time før jeg fikk taua den til et verksted. Casper kjørte egen bil, og kom å hentet meg etterhvert. Vi dro på en spot vi har vært før, men vi skulle prøve å ta den litt annerledes.

Bilde av meg:


Deretter dro jeg hjem, så skulle jeg på jobb igjen på Søndag! Casper, Sjur og Minken fikk låne kameraet mitt og hittet en rail på dagen mens jeg var på jobb. Sånn sett har vært en veldig vellykket helg, mye huck-shots kan man vell si.

Sees, Chris