onsdag 21. desember 2011

Endelig urbans igjen!

Heisann, i dag dro jeg og Julian til en spot vi hadde sett på i sommer. Det var en slakk downrail til skrå landing, i kampen mot at dagslyset ikke skulle gå ned fikk vi et par shots.

På denne tiden av året er det ikke så mye sol å se, men som jeg har forstått det så er det i dag sola snur, og begynner å holde seg lengere og lengre opp på himmelen. I og med at bila mi er vraka, så tok vi buss med skiutstyr og filmutstyr. Det er litt stress, men det var verdt det. På spotten ble vi møtt av tusen shitkids, noen var greie, men andre var helt på trynet. Syns virkelig synd på noen, fordi de var helt på tryne.

Her er noen screenshots fra i dag:

Meg:


Julian inn mot railen:


Julian på railen:


Sees, Chris

søndag 18. desember 2011

Shred in the park?

Heisann!

Dette innlegget blir litt annet enn hva jeg har brukt å poste her, som jeg skrev i forrige innlegg ble bila taue til et verksted, this is what happend!

Som sagt så stoppa bila helt opp på motorveien forrige Lørdag når vi var på vei ute for å kjøre urban skikjøring. Fasit er at nå er bila solgt.. I forrige uke fikk jeg vite at motoren i bila var død, og at eksosanlegget måtte skiftes. Som dere alle veit er bil så jævli dyrt å ha, og når jeg fikk vite reperasjonsprisen på skaden, så var det ikke verdt det for min egen del. Da var valget egentlig ganske lett, solgt til vrakpantverdi. Det er jævli kjipt, og det med at bila nå er borte betyr at det blir vanskeligere for meg å kunne kjøre urban skikjøring. Jeg hadde tenkt å satse veldig hardt på å få til et full urban segment i år, men det ser dessverre vanskelig ut. På tanke med at det er ingen i gjengen som har kjørt opp ser det bare mørkere ut.

Men i helga var jeg i Åre sammen med Vegard Hokstad. Han dro med familien på Fredag mens jeg var på jobb, så jeg stakk ut en liten tur på byen før jeg satte snuten bortover kl 08 12 i går. Åre hadde satt opp 4 rails ved VM:6an, og det var faktisk ganske digg å sitte i en stolheis igjen. Her er noen bilder fra turen:

Meg i en 2 pretzle 2:


Vegard i en 450 på:


Vi veit ikke helt hva vi skal gå for enda i år, webisodes eller langfilm. Hvis det blir en større produksjon vil det være i form av en sammenhengende mixtape, og ikke en helt standard oppbygging av en langfilm.

Sees, Chris