torsdag 23. august 2012

Sommeren 2012

Da er sommeren over, ikke at det er noe krise akkurat. Nå er det faktisk ikke så alt for lenge til snøen og vinteren kommer. I mellomtiden tenkte jeg at jeg skulle fortelle litt om hva jeg har gjort i sommer, this is what happend. I starten av Juni stakk jeg til Folgefonna med Julian, vi tok fly fra Trondheim til Bergen. Vi hadde ikke akkurat planlagt, så vi endte opp med å gå Bergen rundt med tung bagasje før vi fant et møterom på et hotell som vi fikk sove på. Neste morgen stakk vi til Fonna og møtte resten av gutta. I litt over 2 uker var vi der, dagene bestod av skikjøring fra 12-16, så konstant rølp på campen. De to ukene og de folkene glemmer jeg aldri, det var så fett!
Etter Fonna stakk jeg med noen venner til Frøya og snudde øya på hodet, det var festival i Knarrlagsundet hvor Kurt Nilsen og Åge Aleksandersen spilte. Etter Frøya så jobbet jeg i ca 1mnd før vi stakk på guttetur til Kos, og det var mildt sagt høydepunktet i sommer. 1 uke i fantasiland hvor alt var lovt, jeg vet ikke hva jeg skal si om den turen. Vi hadde med gopro over alt, og dokumenterte samtlige hendelser. Vi har tenkt å lage film derfra, men om vi publiserer den er noe annet..
Etter jeg kom hjem fra Kos brukte jeg to-tre dager på å komme med tilbake til hverdagen, nå trener jeg og jobber på Intersport Gigant Lade. Nå har jeg gått inn for å spare opp penger, og satser på å få spart så mye som mulig fram til jul. Vi hadde forøvrig førpremierevors hjem her sist Fredag, og det var sykt funny. Sjekk bildet:
Ellers fikk vi endelig lasta opp Raleigh Schnydels på vimeo, det var vårt 2012 prosjekt som vi tilslutt ble ganske fornøyd med. Det har vært en elendig sessong med mye dårlig vær, og parker som ikke stod ferdig før i midten av januar. Her er filmen:

Raleigh Schnydels from Christer Mathisen on Vimeo.

Piz, Chris